Andreovia.pl to jarmark staroci, wspomnieniowy galimatias, quasi historyczny miszmasz, który ma zainspirować swoich odbiorców do działania, dochodzenia, poszukiwania a przede wszystkim do dobrej zabawy podczas odkrywania przeszłości i wspomnień - własnych lub cudzych.
Proszę Zaloguj , aby dołączyć do konwersacji.
Nie bierz tego sobie tak do serca ,bez Twoich postów, opisów będzie na forum mniej ciekawie.Według mnie nic takiego się nie stało a Krzysiek napisał tak, bo chce by Andreovia i to Forum było bardziej przyjazne dla wszystkich Na czym nam wszystkim zależy.Jeżeli zawiniłem tym, że swoimi postami nie wpisuję się w założenia tej szanownej strony internetowej i jego forum, mocno nie wyzwalam w innych chęci prowadzenia dyskusji, jakoby krepując włączanie się w dyskusję wielu osób, to jest mi bardzo przykro z tego powodu i szczerze przepraszam wszystkich forumowiczów.
Nie chocziesz, nie nada, zachocziesz, nie budiet
Nie chcesz, to nie będzie,
jak zechcesz, nie będzie
Nie chocziesz, nie nada, zachocziesz, nie budiet
Miarą skuteczności Waszego działania są dla mnie dwa czynniki:
1. Na ile trafnie wpisujecie się w wyżej wspomniane założenia, a więc na ile mocno wyzwalacie w innych chęć prowadzenia dyskusji, poszerzania wiedzy, wzrostu własnej świadomości (czas i miejsce) itp. W tym sensie wątek Eweliny „Co kryje nasza Matka Ziemia…???”, do którego bez skrępowania włącza się wiele osób, ma dla mnie stokroć większą wagę niż rozważania dwojga osób (w porywach trojga), mało zrozumiałe dla innych, bo to są działania z „innej bajki”.